2 maart 2011

HALLO

wij zijn het Designteam van Scrapbook Nederland (SBN).
Wij organiseren al jaren challenges op het forum van SBN, maar nu vinden wij het tijd worden voor een stapje verder ......

We willen groter groeien en daarom hebben we dit challenge blog gemaakt. Elke week gaan we een challenge aanbieden en hopen natuurlijk van harte dat jullie deze challenges met ons meemaken.

Elke week zal SBN een prijs beschikbaar stellen onder alle deelnemers en daarnaast vinden wij het leuk om ook elke maand een gastdesigner te hebben.
U kunt de precieze details hiervan lezen onder het tabblad “Hoe werkt het”.

Deze maand hebben wij Marjan bereid gevonden om onze eerste gastdesigner te zijn.
Na deze eerste week zullen wij uit de top 3 van mooiste inzendingen een gastdesigner kiezen voor de maand april.

Wij hopen dat dit challenge blog een groot succes zal gaan worden, aan ons enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen.

bedankje

10 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Wow gaaf hoor petje af dames ziet er heel erg mooi uit en wat leuk ga jullie zeker volgen en waarschijnlijk ook wel meedoen. Leuke sketch.
Veel succes.

José zei

Jeetje wat een aparte sketch. Ik ga een poging wagen. De uitwerkingen zien er prachtig uit. Leuk dat jullie Marjan hebben gekozen deze maand. Ik ben een groot fan van haar :-)
Groetjes, Jose

NicoleJ zei

Leuk zeg! Ik was vanmorgen al in de winkel en toen ik binnen stapte bedacht ik me "oh ja..... er zou iets gaan gebeuren vandaag" dus ik had het al even van Yvonne gehoord! Ik ga eens gauw kijken hoe het hier allemaal werkt.
Groetjes Nicole

elske zei

He wat superleuk
Ik ga eens kijken of ik mee kan doen
Groetjes Elske

Marlieke zei

Nou...HEEL leuk! Ziet er al helemaal mooi uit en jullie hebben met weten enthousiasmeren! Ben ook maar meteen volger geworden dan hoef ik geen challange te missen!

Wilma B zei

Oooh wat leuk!! Blog ziet er super aantrekkelijk uit en ik ga het zeker volgen! Heel veel succes en plezier!

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Wow, ik ga zeker mijn best doen om weer wat vaker mee te doen;-) Binnen 4 weken meer dan genoeg scrapmateriaal.. Even de laatste loodjes uitzitten.

Margriet zei

Wat een leuk initiatief! Ik ga jullie zeker volgen en hoop ook eens mee te doen. Veel succes!

Groetjes,
Margriet

Marijke en Chantal zei

Hallo dames, wat een leuke challenge blog, ben gelijk volger geworden en heb gisteren een kaartje gemaakt met de sketch.
Veel succes en plezier!!
Groetjes, Marijke en Chantal

Anette zei

Gefeliciteerd met jullie nieuwe challenge blog en veel succes.