3 januari 2012

Winnaar CFY #39

Een nieuw jaar is begonnen !!!
Allereerst wensen wij iedereen namens het hele design-team een heel gelukkig 2012 !!!

Scrapbook Nederland is 2012  begonnen met een SHOPRUIMING in de winkel: op alle artikelen krijg je maar liefst 25% korting m.u.v. de nieuwste papierlijnen, albums en pp, lijm, TH cases. Speciaal bestelde artikelen. Een bezoekje aan de winkel is nu zeer zeker de moeite waard !!

En dan nu de winnaars van CFY #39.

De digitale cadeau-bon van Scrapbook Nederland is gewonnen door:


Sjoukje !! Gefeliciteerd !! Jij bent deze week onze:


Neem alsjeblieft even contact met ons op, zodat wij jou de cadeau-bon kunnen toesturen.

En uit alle prachtige inzendingen hebben wij deze week de volgende top 3 samengesteld:Dames van de top 3, jullie mogen deze button op jullie blog plaatsen.
En tot zover weer voor vanavond !
Morgen zijn we bij jullie terug met de eerste challenge van dit jaar !
bedankje

6 opmerkingen:

Sanne zei

Ik wens jullie ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar dames! Hopelijk geven jullie me in 2012 weer net zoveel inspiratie als het afgelopen jaar. En wat gaaf dat ik uitgekozen ben voor de top 3. Ik glim van trots, want het was een kaartje voor mijn lieve ouders! Bedankt!

Liefs Sanne

Scrapchickies zei

Geweldige top 3! Gefeliciteerd allemaal!

Anja (scrappie) zei

Uiteraard voor jullie ook allemaal de beste wensen en ik kijk weer uit naar een jaar vol met mooie challenges en inspiratie. Van harte gefeliciteerd dames mooie top 3 en Sjoukje veel plezier met je bon.

Brenda zei

Gefeliciteerd meiden, een prachtige top 3! Sjoukje, veel shopplezier met je bon :)

Wilma B zei

Oooohhhh wat leuk dat ik in de top drie sta!:-))Ben er helemaal blij mee. Andere top 2 dames gefeliciteerd en Sjoukje veel shopplezier!

Gwendolyn zei

Wow, sinds lange tijd weer eens een kaartje gemaakt, niet eens in de kleuren die me liggen en dan gelijk in de top3! Gaaf zeg! Dank jullie wel! En de andere inzendingen zijn ook geweldig!

Liefs Gwendolyn