2 augustus 2011

Winnaar CFY#20

Wat maken jullie toch prachtige dingen, we zijn er trots op dat er zo enthousiast gereageerd en meegedaan wordt met onze challenges. Ondanks de vakantieperiode zijn er toch nog aardig wat inzendingen, echt heel erg leuk vinden we dat! Super ook dat er zelfs mensen zijn die twee creaties hebben gemaakt voor deze challenge, we vinden het heel erg leuk om te zien en laten ze ook tot het laatst toe staan om mee te dingen naar een Top3 plek. Alleen voor het verloten van de cadeaubon, verwijderen we 1 link van de dubbele inzendingen, zo heeft iedereen een eerlijke kans, dat zullen jullie begrijpen!

De winnaar van de cadeaubon van Scrapbook Nederland deze week is:


Cornelie, gefeliciteerd jij bent deze weken onze Queen of Random,
Wil je met ons contact opnemen zodat we de cadaubon naar je kunnen sturen?

En dan weer de Top3, moeilijk deze keer door alle prachtige en verschillende inzendingen, maar uiteindelijk hebben we besloten dat deze inzendingen een speciale vermelding verdienen:Dames, van harte! Jullie mogen deze button met trots laten zien!

Bedankt tot zover, morgen weer een nieuwe challenge!

bedankje

6 opmerkingen:

M@rjan zei

Schitterende inzendingen waren het zeker!
Cornelie van harte met je bon! De top 3 dames met hun nominatie, helemaal verdiend!

Groetjes, Marjan

Scrapchickies zei

Brenda en Heleen gefeliciteerd! Cornelie heel veel plezier met je bon! Ik ben benieuwd naar de volgende challenge! Groetjes Joyce

Cornelie zei

Top 3 dames, wat hadden jullie weer mooie inzendingen!! Maar dat had ik al persoonlijk gemeld! En ben ik zomaar de RandomQueen!! Heb ik even mazzel!Bedankt hoor!
Groetjes Cornelie

Brenda zei

Yeah!! In de Top 3!! Bedankt!! Heleen en Joyce ook van harte met het behalen van de Top 3!En Cornelie veel plezier met je bon :)

Wilma B zei

Prachtige top 3!! Dames van harte gefeliciteerd en Cornelie veel plezier met het uitgeven van de bon!

Anoniem zei

Jaaa, super top 3!!!! Dames alle 3 van harte gefeliciteerd en Cornelie veel plezier met shoppen!!!

Groetjes,
Irene