Design-TeamIk ben Wilma, maar de meeste van jullie kennen mij als Jann-Will. Ik scrap vanaf mei 2005, en zit in het DT van SBN sinds 1 januari 2006.
Ik ben 54 jaar, ben bijna 33 jaar getrouwd en heb twee leuke dochters. Eén van de meiden heeft een gezin met drie prachtige blonde kinderen, meteen ook een perfect scrap-onderwerp. Sinds een week een chocolade bruine labrador, waar ook je "scraphart" sneller van gaat kloppen... Mijn andere dochter woont in een GVT met nog 15 andere bijzondere, maar leuke mensen, heerlijk vlak bij ons!

Scrappen is niet mijn enige hobby, ik vind teveel leuk, in ieder geval teveel om op te noemen.
Zomers gaan we als het enigszins kan met onze boot weg, regen en slecht weer houden me niet tegen, want ik sleep van alles mee om me heerlijk creatief te kunnen vermaken!!

En geloof het of niet, maar ik maak pas kaarten, want ik was er van overtuigd dat het totaal niet mijn ding was, maar er is niets zo veranderlijk als een mens .....


Hallo, ik ben Monique en samen met mijn man Sjaak en onze tienerzoons Leander en Tijmen woon ik in Poeldijk, een klein dorp in het Westland. Scrapbooking doe ik al sinds 2003, het is een heerlijke hobby waarin je al je lief en leed kwijt kunt.

Mijn voornaamste scraponderwerpen zijn mijn zoons, onze familie ( en dan vooral onze schattige nichtjes) en ons gewone leven, ik vind het erg belangrijk om ons leven vast te leggen, de vakanties en uitjes zijn natuurlijk favoriet, maar ook bijvoorbeeld de schoolfoto’s van onze zoons of een ijsje dat we zo lekker vinden vind ik belangrijk. Juist die gewone dingen zijn zo leuk voor later om terug te zien, want dat is toch wel mijn doel, ik wil ons leven en de dingen die we nu belangrijk vinden vastleggen voor later.

Naast het scrappen is er tegenwoordig ook het kaarten maken, heerlijk: scrapbooking in het klein, tegenwoordig is elke kaart die ik stuur een zelfgemaakte kaart, bij ons in huis geen gekochte kaart meer!

Mijn naam is Berdien Weideveld. Gelukkig getrouwd met Willem en samen hebben we twee prachtige dochters Celine en Kyara, die vaak terug te vinden zijn op mijn layouts.

Ik scrap inmiddels alweer acht jaar en sinds twee jaar ben ik ook kaarten gaan maken.
Ik vind diverse scrap-stijlen leuk, maar op het moment heeft de moderne vintage-stijl, de glimmermist en de distress-inkt mijn grote voorkeur !

Met veel enthousiasme help ik mee aan dit blog en ik hoop velen van jullie te kunnen inspireren met mijn voorbeelden en zelf ook weer nieuwe ideeën van jullie op te kunnen doen.


Ik ben Cora, 46 jaar en alweer 28 jaar getrouwd met Piet. Ik woon al bijna mijn hele leven in een klein plaatsje Piershil onder de rook van Rotterdam. Samen hebben we 2 dochters. Jacqueline is 25 en woont in Dordrecht. Veronique is 23 en woont sinds vorige zomer weer thuis. Sinds augustus 2005 hebben we ook een hond, Whoopy.

Ik hou erg van muziek en mijn favoriete band is Bløf waar ik regelmatig met Veronique naartoe gaat.
Ik ben altijd wel creatief bezig geweest en door het 3d kaarten maken heb ik het scrapbooken ontdekt in 2003.

Mijn favoriete scrap-onderwerpen zijn mijn familie en hond. Verder maak ik graag layouts met hierop foto's van uitstapjes, concerten, dieren en bloemen.

De technieken die ik het liefst toepas op mijn layouts zijn distressen, inkten, borduren en ponsen. Kaartjes maken doe ik ook nog steeds graag en ik gebruik daar regelmatig een 'magnoliaatje' of een ander stempeltje op.

Hoi, mijn naam is Brenda en ik ben 40 jaar. Ik ben getrouwd met Jaap en we hebben 2 dochters, Anke (20) en Laura (18).
Ook hebben we nog een enorm lieve en eigenwijze ruwharige teckel, genaamd Kobus (7). Wij wonen in het dorp Poortugaal, vlakbij Rotterdam. Anke woont sinds een half jaartje op zichzelf.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundig consulent Pijn en Palliatieve zorg. Door dit serieuze werk heb ik enorm veel behoefte aan een creatieve uitlaatklep, die ik helemaal heb gevonden in het scrappen en fotograferen. Ik scrap ongeveer sinds 2007, maar daarvoor hield ik al enorm dikke fotoboeken bij!!!

Mijn favoriete scraponderwerpen zijn mijn vakantie's, Kobus, dagelijkse bezigheden, gekke foto's van mij en de kinderen en allerlei dingetjes over mijzelf. Verder houd ik van: polka-dots, kraft, nietjes, Thickers, felle kleuren (vooral lime, turquoise, geel),strak en grafisch, retro, alle soorten en maten tickets, dutch-blend thee, choco M&M's, Coca Cola light, m'n Canon groothoeklens 10-22, lezen, reizen, eindeloos "lege" landschappen en nog veel meer.