Hoe werkt het..

De challenges:

Elke woensdag wordt er een challenge geplaatst op dit blog. We zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties, geïnspireerd door onze challenge. Om mee te doen zet je je naam en een directe link naar jouw creatie op je blog of online gallery in de Linky widget die onder elke challenge staat. Inzendingen kunnen worden geplaatst tot de volgende dinsdag 20.00 uur. Eén inzending per persoon per week. Daarna gaan wij de prijswinnaar loten en een top 3 kiezen, deze worden op dinsdagavond na 20.00 uur bekend gemaakt.

De prijs:

Scrapbook Nederland (SBN) stelt elke week een prijs beschikbaar, deze prijs wordt verloot onder alle deelnemers van die week (minimaal 5 deelnemers). Deze prijs - een (digitale) cadeaubon ter waarde van Eur 7,50 - zal worden gemaild naar de prijswinnaar. Deze cadeaubon kan worden uitgeprint en worden ingeleverd in de winkel, of kan worden gebruikt in de webwinkel – vermeld dan de code van de bon bij “opmerkingen” . (Let wel, cadeaubonnen tellen niet mee voor het verzendvrije bedrag en het minimum bestedingsbedrag bij inlevering van een cadeaubon in de webwinkel is Eur 17,50 , zie ook de voorwaarden in de webwinkel.)


Gast designer:

Wij vinden het leuk om een gastdesigner te hebben op ons challenge-blog. Elke week zullen wij de 3 mooiste inzendingen uitkiezen en aan het einde van de maand kiezen wij uit deze mooiste inzendingen iemand die dan de maand erop gastdesigner mag zijn. Deze gastdesigner krijgt van ons , naast de eeuwige roem, op tijd de challenges toe gemaild en mag samen met het DT-team van SBN voorbeelden maken voor het blog. De gastdesigners mogen op hun eigen blog onze “gast designer-button” laten zien.

Gast blog-designteamlid:

Naast onze maandelijkse gast designer vinden wij het leuk om elke 6 maanden een gast designteamlid te hebben op ons blog. Dit blog-dtlid mag dus 6 maanden meedraaien met het vaste designteam en wordt dan ook ingedeeld in het schema om de challenges te verzinnen.

Dit blog-dtlid wordt uit de top 3 van de laatste 6 maanden gekozen!