7 december 2011

CFY# 37

Goede morgen allemaal!
Sinterklaas is weer terug naar Spanje, we gaan ons opmaken voor de kerst!

Maar voordat we dat gaan doen eerst de winnaar van de RAK van onze layout challenge van afgelopen week.
Zoals gisteren ook al gezegd vinden we het zo ontzettend leuk dat er veel layouts zijn gemaakt en zelfs door dames die niet eerder een layout hebben gemaakt. Het maakt echter het kiezen van een winnares niet gemakkelijk, maar omdat de winnares net niet genoeg stemmen had om in de top 3 te komen en omdat we het zo leuk vinden dat deze dame haar eerste layout heeft gemaakt n.a.v. onze challenge en ook om haar te stimuleren vooral door te gaan met het maken van layouts, hebben we Jolanda gekozen als winnaar van de RAK! 


Jolanda als je contact met ons wilt opnemen, dan komt deze RAK zo snel mogelijk naar je toe!!


Deze week hebben we weer een schets voor jullie.
Hoe zit het met jullie kerstkaarten? Hebben jullie ze al allemaal af of moeten er nog wel een paar worden gemaakt? Om eerlijk te zijn hadden wij van het Designteam ze nog lang niet klaar, dus daarom nog één keer een schets voor een kerstkaart. En mocht je nou al je kerstkaarten al af hebben dan dagen we je uit om met deze schets een "niet-kerstkaart" te maken! Moet lukken toch?

De schets, gemaakt door Monique:

en onze uitwerkingen:

Yvonne


en voor het eerst deze maand, onze gastdesigner Cornelie:


Succes weer allemaal, jullie kunnen insturen tot dinsdag 13 december 20.00 uur!
bedankje

14 opmerkingen:

Jolanda zei

hoi dames,
wat ontzettend leuk dat jullie mij gekozen hebben als winnaar van de RAK! Ik ben er heel blij mee en het is zeker een stimulans om nu vaker een layout te maken:0)
grtz Jolanda

Margot zei

schitterende kaarten meiden!

José zei

Wat een ontzettend leuke schets en wat een supervoorbeelden zeg. Top!

anja curvers zei

Van harte gefelciteerd Jolanda veel plezier met de rak en wat zijn er prachtige kaarten gemaakt. Nee ben nog lang niet klaar met m'n kerstkaarten dus ga gelijk aan de slag.

Jolanda Cuper zei

Wow DT team dat is echt geweldig! Heb erge zin om mee te doen nu nog tijd zien te vinden!
Groetjes Jolanda.

Irene zei

Wauwww, eindelijk zit ik weer even achter mijn pc-tje en wat een nieuws. Jolanda gefeliciteerd met je rak, veel plezier ermee!!!!
En wat een mooie schets, jullie hebben er prachtige kaarten meegemaakt. Cornelie wat een leukertje!!! Je eerste van het designschap, super!!!

Groetjes,
Irene

Wilma zei

Veel plezier als gastdesigner Cornelie! O zo leuke schets en wat een mooie uitwerkingen!!

Willy's creations zei

Ze zijn schitterende...heb de mijnes ook toegevoegd!

Groetjes,Willy

Marian zei

Doe weer eens mee, leuke schets
Groetjes

Colien zei

Superleuke sketch en de DT voorbeelden zijn fantastisch!
grtz.Colien

Unknown zei

Via via kwam ik hier tercht en zo'n leuke sketch en prachtige voorbeelden kon ik niet weerstaan

By Aline zei

Oeps zie dat er niet veel tijd meer is, had gehoopt dat ik vanavond mijn kaart kon afmaken, maar goed, dat ga ik evengoed wel doen, alleen zal ik hier niet meer aan mee kunnen doen... (heb het een beetje druk altijd in de decembermaand)...

Maar had afgelopen weekend een kaart van mijn schoonmoeder Jannie gekregen, en deze heb ik net op haar blog geplaatst... zij is nog wel op tijd... ;)

By Aline zei

Vergeet ik nog te zeggen dat ik dit een hele leuke sketch vind, en dat ik weg ben van een paar van de voorbeeld kaarten... ;)

By Aline zei

Alsnog gemaakt deze sketch... heb hem nu voor een andere site gebruikt, uiteraard wel verwezen naar jullie site... http://www.alineblogt.nl/2011/12/anmacreatief-002-02